יום שלישי, 24 במרץ 2009

Save The Falafel

יש ברעננה פלאפל ליאפים. הם מציעים פלאפל עם גבינות עזים, אבוקדו, פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, רוקט וכו'.
העובדות בחנות מכינות את המנה כשכפפות גומי סטרילי על כפות ידיהן, שיערן אסוף ומכוסה בכובע מצח ולא מטעמי צניעות.
הכל מאד סטרילי, מדויק, כמעט הייטקי. מרגיש כמו חדר ניתוח במדיקל סנטר בהרצליה פיתוח.
וזה בדיוק מה שמפריע לי. פלאפל זה מאכל ישראלי עממי וכך הוא צריך להשאר. פשוט.
פיתה. חומוס. סלט ירקות. כדורי פלאפל וסגירה של טחינה מלמעלה. אפשר להוסיף חמוצים וכרוב כבוש וזהו.
עזבו אותי מגבינות עזים, פסטו וכל הפלצנות המוקפדת הזאת. תנו לפלאפל להשאר פלאפל.

תגובה 1:

  1. תן לי על הפאלפל הרבה טחינה
    ופלפל שיפקה חריף בצד ועשית לי את היום.

    השבמחק